Motif

Pomms' De lekkerste frietjes van het land!

Pomms'

Pomms’ is een snack-concept dat een nieuw licht laat schijnen op de traditionele snack-branche. “Terug naar de bron, naar de biologische boer en naar het traditionele recept.” Pomms’ is opgezet door de twee bevlogen ondernemers Ruud Boeve en Niels Tijthoff. Alle Pomms’ producten zijn 100% biologisch.

Naamontwikkeling

Motif bedacht de naam Pomms’, en de pay-off ‘de lekkerste van het land’.

Essentie van het ontwerp

Het logo van Pomms’ illustreert het authentieke karakter van het merk. Het doet vermoeden dat ze al meer dan 100 jaar bestaan. Om het verhaal achter het merk Pomms’ over de bühne te brengen, hebben we een illustratie ontwikkeld waar je tijdens het eten lekker lang naar kunt kijken.

Iedereen is fan van Pomms’

Door het merk te bouwen vanuit de kwalitatieve horeca en de grote Nederlandse festivals heeft Pomms’ in korte tijd een grote schare fans en sterke naamsbekendheid opgebouwd. De Pomms’ producten liggen inmiddels in meer dan 200 horecazaken en er is een vaste Pomms’ zaak op de Coolsingel in Rotterdam.

Resultaat

Pomms’ is niet meer weg te denken op festivals en andere evenementen. Pure frietjes zoals frietjes horen te zijn. De verschillende snack-kramen herken je uit duizenden. Alleen het wachten op je bakje Pomms' is al een echte beleving.

Expertises

Merkstrategie, naamontwikkeling, logo design, brand design, key visual , art direction, webdesign.

Credits

Illustratie: Typex

Meer informatie?

Neem contact op met Motif
via office@motif.nl
of bel +31 (0)35 7600 120